INFORMATION, ANMÄLAN OCH REGLER

DU ANMÄLER DIG via swish 123 036 68 07 DET KOSTAR bara 100KR ATT DELTA I hela TÄVLINGEN. i meddelanderutan skriver du ett eget tävlingsnamn som du tävlar under. 

Du kan också anmäla dig på plats i caféet. 

LADDA NER APP TOPTRACER RANGE:

FYLL I ”your PROFILE name” MED NAMN OCH ANGE DET TÄVLINGSNAMN SOM DU angett vid anmälan. DU KAN HA DITT EGET NAMN ELLER EN SYNONYM. (Att delta i tävlingen kräver en smartphone)

HÄR KAN DU SE VÅR FILM OM HUR DET GÅR TILL

NÄR DU KOMMER TILL kista golfcenter:

STARTA UPP TOPTRACERSKÄRMEN VIA DIN APP SÅ ATT DITT PROFILE name VISAS PÅ SKÄRMEN FRAMFÖR DIG. då KOMMER ditt PROFILE name UPP PÅ LEADERBOARD. gå sedan in på closest to pin och börja tävla

TÄVLINGEN PÅGÅR fram till finalen 29 september. DIN ANMÄLAN GÄLLER HELA TÄVLINGEN – ALLA VECKORNA FÖR ENDAST 100 KRONOR!

DU FÅR SLÅ SÅ MÅNGA BOLLAR SOM DU VILL UNDER VECKAN (mån till sön) FÖR ATT KVALIFICERA DIG TILL FINALEN. DU FÅR DELTA ALLA VECKOR DU VILL OCH KAN KVALIFICERA DIG MED 2 PLATSER I FINALEN MEN ENDAST EN PER VECKA.

du kan tävla varje dag från kl 10.

VECKANS (Mån Till sön) 3 BÄSTA GÅR TILL FINAL.

FINALDELTAGARE MEDDELAS VIA MAIL OCH KOMMER UPP PÅ LISTAN ÖVER VINNARE HÄR PÅ HEMISDAN. UNDER TÄVLINGSVECKAN KAN DU FÖLJA RESULTATEN PÅ LEADERBOARD KISTA GOLFCENTER I DIN APP OCH PÅ SKÄRMar på kista golfcenter.

veckans RESULTAT KOMMER LÖPANDE ATT FINNAS på leaderboard kista golfcenter på toptracer appen. DÅ VET DU OM DU ÄR MED ELLER VILKET RESULTAT DU MÅSTE SLÅ FÖR ATT KVALIFICERA DIG TILL FINALEN. 

TOPTRACER ANGER HUR NÄRA FLAGGAN DU HAR KOMMIT FÖR VARJE SLAG MEN BARA BOLLAR SOM STANNAR PÅ GREEN RÄKNAS.

DET ÄR ALLTID DITT BÄSTA REGISTRERADE SLAG SOM KOMMER UPP PÅ LEADERBOARD. endast slag som registrerats på din skärm och kommit med på leaderboard kommer räknas i tävlingen.

TOPTRACER VISAR PÅ LEADERBOARD AVSTÅNDET TILL HÅLET I METER MED TVÅ DECIMALER. OM SAMMA LÄNGD FÖR FLERA SPELARE SÅ PLACERAS RESULTATEN PÅ LEADERBOARD EFTER NÄSTA DECIMAL. FINALEN avgörs PÅ KISTA GOLFCENTER.

ALLA FINALSPELARE FÅR 3 FÖRSÖK ATT KOMMA NÄRMAST HÅL OCH FÖRSTAPRISTAGAREN VINNER EN golfRESA till race to dubaiFÖR TVÅ PERSONER. EVENTUELL VINSTSKATT BETALAS AV VINNAREN.